Flyttlåda för studenten

flyttkartong flyttlådaSom ung och student kan man hitta sig ett studentboende. Det är ofta mindre lägenheter, men som fungerar väl för en person. Däremot kanske man inte kan ta med sig särskilt mycket, och därför krävs det kanske inte mer än en flyttlåda heller. Självklart ska man försöka få med sig det mesta av sina tillhörigheter. Men man kan alltid välja att packa det nödvändigaste, det man verkligen vill spara och som får plats i det nya boendet.

Att packa i en flyttlåda skulle vara det ultimata. Självklart kan man välja en större flyttlåda, för att få plats med mer. Men många studenter tycker nog det är skönt att få plats med alla sina saker, förutom de större möblerna, i en flyttlåda.

Den blir lättare att bära och ta med sig, samt att man troligtvis vet att allt i den enda flyttlådan man har med sig får plats i lägenheten man skaffat.

Såklart kan man packa i fler än en flyttlåda, och ändå få plats med alla sina saker. Många säljer dessutom lådor billigt, eller skänker bort. Alltså är det ofta inget problem för en person som ska flytta hemifrån, men kanske inte har så mycket pengar, att få tag på en flyttlåda heller.