Tjäna pengar till klasskassan

tjäna pengar till klassenFör att ni ska tjäna pengar till klasskassan måste ni välja varor som föräldrar, släkt, vänner till familjen och grannar är beredda att betala för. Eftersom kunder gillar att göra sina egna val, är det en fördel att ha några olika varor till försäljning. För att slippa reda ut vad folk vill köpa kan man beställa varukataloger på nätet. Ur dessa väljer kunden ut vilka saker de vill köpa. Sedan skickar hela klassen efter de varorna och säljer dem till kunden och ni har fått tjäna pengar till klasskassan. Fördelen med det sättet att sälja, för att tjäna pengar till klasskassan är att det inte blir några osålda varor att skicka i retur.

Dag för dag ser ni hur mycket närmare ert mål ni kommit. När ni nått dit genom att tjäna pengar till klassen, kan klassen boka sin resa eller aktivitet. När ni fått biljetter hägrar målet och när ni äntligen är på väg kan ni känna att ni är förtjänta av eran resa, efter arbetet med att tjäna pengar till klassen. Väl hemma har ni ett minne för livet, något som stärker sammanhållningen i klassen och gjorde det värt att tjäna pengar till klasskassan.